Tuesday, October 27, 2009

Moist Choc Cake..

Posted by irma at 1:03 AM 0 comments
Order kali ni dr Kak Siti Zalaikhar, sebiji kek..blog aku ni penuh ngan gambar moist choc cake je kan..insyaAllah, mmg hajat di hati nak pelbagaikan lagi produk, tapi belum ada kesempatan lagi..insya Allah, jika diberi kelapangan, aku akan menambakan lagi produk..terima kasih pd rakan2 & sesiapa jua yg menyokong sy selama ini..utk Kak Siti, tq order ngan saye..



Saturday, October 24, 2009

Order dari Fairus lg..

Posted by irma at 11:58 PM 0 comments
Ini merupakan kali ke-3 Fairus order kek dgn aku..terima kasih byk2 lah ye, x jemu2 order kek..kata Fairus, wife die yg suke sgt kek ni..ade taburan gula berbentuk hati..tq Fairus..




Thursday, October 22, 2009

Kek Birthday..

Posted by irma at 1:16 AM 0 comments
Order dr Kak Hazmin..ni kali ke-2 Kak Min order, mntk tuliskan di atasnya..Maaf la Kak Min, kurang memuaskan rasanya..Kak Min nk coklat bintang warna warni tu..Terima kasih byk2 Kak Min sbb sudi order lg kek dgn sy..


Sunday, October 18, 2009

Kek Ulangtahun..

Posted by irma at 9:34 PM 0 comments
Order dr Ida ptg smlm..Pukul 3 ptg Ida call nak kek ptg tu jgk, kebetulan free time tu..alhamdulillah, berjaya juga siapkan..Mujurlah anakandaku tu tido pulak ptg tu, kalau x mmg haru biru sikit la.Manis orangnya Ida ni..Terima kasih byk2 ye Ida..


Kek Ulangtahun Perkahwinan

Saturday, October 10, 2009

Cupcakes...

Posted by irma at 9:32 PM 0 comments
Alhamdulillah, akhirnya menjadi juga cupcakes saya utk dijual..Jd ke x ni?hehe..Time kasih byk2 Zura sbb bg peluang kat K Ema buat cupcakes ni..mule2 Zura tmpah tu, tkt jgk nak terima, tp K Ema terima jgk..Alhamdulillah, Zura puas hati..Cupcakes utk tunangnya yg tersayang, merangkap adik ipar sy..hehe..tqvm Zura..


Cupcakes & kek ready nak msk kotak

Rupa kek

Rupa cupcakes dr dekat

Cupcakes pertama utk jualan

Order dari Kak Akmal..

Posted by irma at 9:29 PM 0 comments
Order dari Kak Akmal..ni 2nd time Kak Akmal order..ade parutan coklat di tengah2..time kasih byk2 ye Kak Akmal..


Tgk dekat sikit

Rupa jauh sikit, gambar kurang memuaskan

Jualan harian dah ade..

Posted by irma at 9:24 PM 0 comments
Setelah lama bercuti sempena Ramadhan, kini operasi perniagaan seharian dah kembali..seperti biase, sepotong cuma RM2 shj..sesiapa yg berminat, boleh contact saye ye..


Harga masih sama, RM2 sepotong..

Tuesday, October 27, 2009

Moist Choc Cake..

Order kali ni dr Kak Siti Zalaikhar, sebiji kek..blog aku ni penuh ngan gambar moist choc cake je kan..insyaAllah, mmg hajat di hati nak pelbagaikan lagi produk, tapi belum ada kesempatan lagi..insya Allah, jika diberi kelapangan, aku akan menambakan lagi produk..terima kasih pd rakan2 & sesiapa jua yg menyokong sy selama ini..utk Kak Siti, tq order ngan saye..



Saturday, October 24, 2009

Order dari Fairus lg..

Ini merupakan kali ke-3 Fairus order kek dgn aku..terima kasih byk2 lah ye, x jemu2 order kek..kata Fairus, wife die yg suke sgt kek ni..ade taburan gula berbentuk hati..tq Fairus..




Thursday, October 22, 2009

Kek Birthday..

Order dr Kak Hazmin..ni kali ke-2 Kak Min order, mntk tuliskan di atasnya..Maaf la Kak Min, kurang memuaskan rasanya..Kak Min nk coklat bintang warna warni tu..Terima kasih byk2 Kak Min sbb sudi order lg kek dgn sy..


Sunday, October 18, 2009

Kek Ulangtahun..

Order dr Ida ptg smlm..Pukul 3 ptg Ida call nak kek ptg tu jgk, kebetulan free time tu..alhamdulillah, berjaya juga siapkan..Mujurlah anakandaku tu tido pulak ptg tu, kalau x mmg haru biru sikit la.Manis orangnya Ida ni..Terima kasih byk2 ye Ida..


Kek Ulangtahun Perkahwinan

Saturday, October 10, 2009

Cupcakes...

Alhamdulillah, akhirnya menjadi juga cupcakes saya utk dijual..Jd ke x ni?hehe..Time kasih byk2 Zura sbb bg peluang kat K Ema buat cupcakes ni..mule2 Zura tmpah tu, tkt jgk nak terima, tp K Ema terima jgk..Alhamdulillah, Zura puas hati..Cupcakes utk tunangnya yg tersayang, merangkap adik ipar sy..hehe..tqvm Zura..


Cupcakes & kek ready nak msk kotak

Rupa kek

Rupa cupcakes dr dekat

Cupcakes pertama utk jualan

Order dari Kak Akmal..

Order dari Kak Akmal..ni 2nd time Kak Akmal order..ade parutan coklat di tengah2..time kasih byk2 ye Kak Akmal..


Tgk dekat sikit

Rupa jauh sikit, gambar kurang memuaskan

Jualan harian dah ade..

Setelah lama bercuti sempena Ramadhan, kini operasi perniagaan seharian dah kembali..seperti biase, sepotong cuma RM2 shj..sesiapa yg berminat, boleh contact saye ye..


Harga masih sama, RM2 sepotong..

 

AMRIMA CAKES & CUPCAKES Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Sponsored by Blogger Template Gallery