Wednesday, December 29, 2010

Terima Kasih

Posted by irma at 10:31 PM 0 comments
Kek yg aku buat mlm td, utk taska Danish..arini last Danish kat taska tu, sedih jgk, dekat2 2 thn jgk Danish tgal kat taska tu, & aku puas hati sepanjang Danish tinggal kat situ..cuma Damia jelah yg tinggal kat taska tu skrg..Tq Cik Shidah, Cik Na, Zura & Angah yg jg Danish dgn baik selama ni..:D



Kek 1/2 kg

Posted by irma at 10:29 PM 0 comments
Lame dh kek ni, br sedar x msk blog lg..Cik Nor order utk bufday anak sulungnya, dan sebiji lg utk mkn2..tq2

Saturday, December 11, 2010

Muffin

Posted by irma at 11:54 PM 0 comments

Muffin utk makan2..saje buat sbb anakanda Danish suke muffin ni..sikit2 tu bg kwn2 yg selalu order kek..:D


Kek Coklat Lagi..dan Lagi..hehe

Posted by irma at 11:46 PM 0 comments
3 biji kek..sebiji dari Kak Hafzaliza, 2 biji lg dr kwn en suami..mgu tu byk betul order dr kwn en suami..sebiji tu last minute order, alhamdulillah, berjaya jgk menyiapkan..mujurlah anak2 baik je mlm tu..tau umi cr rezki kan..hehe

3 biji kek semuanya disiapakan mlm tu


sebiji kek petak Kak Hafzaliza order

Order dr Kwn Hasben lg..

Posted by irma at 11:41 PM 0 comments
Order dr kwn en suami lg..alhamdulillah, pandai en suami buat marketing kat ofis die..hehe..2 biji kek lg..



Order Lepas..

Posted by irma at 11:38 PM 0 comments
Moist choc cake lg..sebiji tu x ingat dh sape order, nampak sgt lame x update..kalau x silap kwn en suami..kek separuh tu, yg xde tulisan, Saidatul order, yg ade tulisan tu Azie order...tq byk2..




Wednesday, December 29, 2010

Terima Kasih

Kek yg aku buat mlm td, utk taska Danish..arini last Danish kat taska tu, sedih jgk, dekat2 2 thn jgk Danish tgal kat taska tu, & aku puas hati sepanjang Danish tinggal kat situ..cuma Damia jelah yg tinggal kat taska tu skrg..Tq Cik Shidah, Cik Na, Zura & Angah yg jg Danish dgn baik selama ni..:D



Kek 1/2 kg

Lame dh kek ni, br sedar x msk blog lg..Cik Nor order utk bufday anak sulungnya, dan sebiji lg utk mkn2..tq2

Saturday, December 11, 2010

Muffin


Muffin utk makan2..saje buat sbb anakanda Danish suke muffin ni..sikit2 tu bg kwn2 yg selalu order kek..:D


Kek Coklat Lagi..dan Lagi..hehe

3 biji kek..sebiji dari Kak Hafzaliza, 2 biji lg dr kwn en suami..mgu tu byk betul order dr kwn en suami..sebiji tu last minute order, alhamdulillah, berjaya jgk menyiapkan..mujurlah anak2 baik je mlm tu..tau umi cr rezki kan..hehe

3 biji kek semuanya disiapakan mlm tu


sebiji kek petak Kak Hafzaliza order

Order dr Kwn Hasben lg..

Order dr kwn en suami lg..alhamdulillah, pandai en suami buat marketing kat ofis die..hehe..2 biji kek lg..



Order Lepas..

Moist choc cake lg..sebiji tu x ingat dh sape order, nampak sgt lame x update..kalau x silap kwn en suami..kek separuh tu, yg xde tulisan, Saidatul order, yg ade tulisan tu Azie order...tq byk2..




 

AMRIMA CAKES & CUPCAKES Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Sponsored by Blogger Template Gallery