Wednesday, December 30, 2009

Moist Choc Cupcakes 4 Doorgift..

Posted by irma at 5:35 PM 0 comments
Bg yg berminat utk dijadikan cupcakes sbg doorgift utk majlis2, bolehlah order ye..min order 50 biji..tp mohon utk maklum lebih awl sekiranya berminat..harga 50sen sebiji (without topping)..



moist choc cupcakes

nyum2..

TQ Kak Suzana..

Posted by irma at 5:32 PM 0 comments
Kalau x silap ni order ke-3 dr Kak Suzana..asik lupe je skrg ni..ish,ish..janji ptg ni nak jumpe..gmbr msk dulu lah sblm tuannya ambil..hrp2 puas hati ye akak..terima yg x terhingga sbb masih sudi order kek dg sy..


taburan choc rice

moist choc cake

Moist Choc Cupcakes..

Posted by irma at 5:28 PM 0 comments
Cupcakes last minute..x smpt dah topping..kiwi pun ade sebiji je dlm peti..ni jelah yg mampu aku buat, nak bg kat FIL smpena birthday nya smlm..apepun, ku doakan semoga pjg umur, diberi kesihatan yg baik & sentiasa diberi keberkatan oleh Nya..amin



Tuesday, December 29, 2009

TQ Aida..

Posted by irma at 12:05 AM 0 comments
Rsnye ni kali ke-3 Aida order kek, betul ke x Aida?Terima kasih x jemu2 order kek coklat ni..mcm biase Aida mntk potong 16, sng nak bg family die kek ni katanya..Apepun, terima kasih byk2..

siap potong 16

masuk kotak tgu Aida dtg

Monday, December 28, 2009

Kek Marble Pelangi

Posted by irma at 7:11 PM 0 comments
Nak rs kek buttter pelangi?Bg yg berminat, bolehlah order ye..menggunakan butter, bukan marjerin..cuma RM18 utk 900gm++

Kek Marble Pelangi

setelah dipotong

Wednesday, December 23, 2009

Terima kasih ye..

Posted by irma at 8:04 PM 0 comments
3 biji kek yg disiapkan mlm td..2 biji tempahan & sebiji lg utk jualan harian..terima kasih kpd yg sudi order kek ni..lain kali bole la order lg ye..hehe..tqvm!



kek utk jualan (belum potong lg)

kek order dr Zira

kek order dr Anisah (kwn ofis abg)

3 biji kek

siap msk bekas masing2

Tuesday, December 22, 2009

Butter Cheese Cake with Blueberry Filling..

Posted by irma at 6:12 PM 0 comments
Bg yg nak merasai cheese cake+butter, bolehlah order ye..rasenya bukanlah spt pure cheese cake yg biase tu, sbb kek ni ade campuran butter..kalau berminat, bolehlah order ye..





Moist Choc Cake..

Posted by irma at 6:09 PM 0 comments
Masih kek yg sama, cuma dlm acuan loyang lubang di tgh2..jd sesiapa yg berkenan dgn acuan ni, bolehlah request ye..


Saturday, December 19, 2009

2 biji moist choc cake..

Posted by irma at 5:48 PM 0 comments
2 biji moist choc cake order dr kwn2..sebiji dr Ja, ni 2nd time Ja order & sebiji lg dr Kak Saleha..alhamdulillah, dpt jgk disiapkan wpun dlm keadaan mcm ni..hehe..tgk gmbr je yelah ye..


2 biji kek

kek utk Kak Saleha

kek utk Ja

Moist Choc Cupcakes with Strawberry..

Posted by irma at 5:42 PM 0 comments
Zam order moist choc cupcakes dgn strawberry..last minute order ni, alhamdulillah, mudah je nak dptkan strawberry ni..kebetulan mmg ptg tu aku ade program kat bandar, jd bole la singgah beli strawberry..area aku ni mmg x jumpe la strawberry..Cucpcakes utk birthday dirinya..Happy Birthday Zam..hrp2 zam puas hati ye..tq sudi order..


Strawberry dgn salutan coklat

ade jgk yg comot tu

Rupa cupcakes dgn strawberry

Brownies order from Shikin

Posted by irma at 5:24 PM 0 comments
Brownies utk shikin..shikin mntk supaya dibahagikan kpd 2, utk diberikan kpd penjaga babynya, dan juga utknya..tgk gmbr jelah, x de idea nk tulis byk2..tq shikin..


Siap masuk dlm 2 kotak

Rupa brownies dr dekat

Gmbr sblm dipotong

Brownies dgn taburan coklat warna warni

Cupcakes 4 Beri & Wife

Posted by irma at 5:12 PM 0 comments
Cupcakes utk perkahwinan Beri @ kwn baik hasbenku..lame jgk dah projek ni, br hr ni berkesempatan utk berkongsi gmbr dgn sume..Cupcakes perisa oren..kite tgk gmbr jelah ye..


Siap masuk kotak dah

Rupa cupcakes oren

Sunday, November 29, 2009

Harga Baru Bermula Tahun 2010

Posted by irma at 8:30 PM 0 comments
Bermula tahun 2010, Amrima Cakes & Cupcakes akan mengenakan harga baru bagi setiap kek & brownies..Harga cupcakes masih lagi terikat dgn harga lama..

Moist Choc Cake - RM27.00
Brownies - RM 28.00

Bagi yg membuat tempahan utk sepanjang bulan Disember, harga masih terikat pada harga spt biasa yg tertera dlm blog..sekian utk makluman..

Our 3rd Anniversary..

Posted by irma at 8:15 PM 0 comments
Alhamdulillah, kini usia perkahwinan aku telah mencecah 3 thn..jd utk pertama kalinya, aku menyediakan kek keju..alhamdulillah, licin semuanya dan mendapat pujian dr hasben..hasben aku ni ssh nak mkn kek sbnrnye, tp kek keju aku ni kene la dgn seleranya..aku letakkan buah plum disekelilingnya..so, buat yg bertanya aku ade sediakan kek keju ke x, kini produk AMRIMA ade menyediakan kek keju..harga boleh refer dekat sebelah ye..


ade jgk yg comot sikit2

Kek keju

Brownies order from Zura..

Posted by irma at 8:11 PM 0 comments
Order pd minggu lepas..Zura kate jgn potong brownies tu, nak smbut anniversary bersama tunangnye..aku letakkan dlm acuan bersegi..ok jgk kan..so lepas ni, kalau sesiapa nak request dlm acuan ni pun diterima..tq zura..

Wednesday, November 18, 2009

Order dr Ja..

Posted by irma at 11:52 PM 0 comments
Order dr Ja smlm..ni kali ke-6 staff PPUI order kek dgn aku..tqvm..aku letakkan sedikit hiasan buttercream, hrp2 Ja puas hati ye..time kasih byk2, x jemu2 order kek dgn saye!


Zoom dekat sikit

Comot jgk tuliasan tu..ish, ish..

Tuesday, November 17, 2009

Brownies utk tempahan..

Posted by irma at 12:23 AM 0 comments
Produk br Amrima, brownies..berat lebih kurang 1kg, jika dipotong boleh dpt lebih kurang 45 biji..harga murah shj, RM25.00..kpd yg berminat, bolehlah menghubungi saya ya..



rupa brownies siap dipotong

brownies sblm dipotong

Order from Ofis Abg..

Posted by irma at 12:20 AM 0 comments
Order dr kwn ofis hasben..x ingat la sape namenye..tp aku kenal akak tu..sori2..Order minggu lepas, br smpt aku nak upload..tqvm



Sunday, November 8, 2009

Moist Choc Cake..

Posted by irma at 6:03 AM 0 comments
Kesibukan yg melanda sejak akhir2 ni, membuatkan lame aku x update blog..dua biji kek, berlainan tarikh sebenarnya tmpahan ni, tp aku postkan sekali je..order dari Kak Akmal & Kak Suzana..ini merupakan kali ke-4 Kak Akmal order & kali ke-2 Kak Suzana order..kalau ade kekurangan, mohon maaf ye..terima kasih byk2 sbb masih sudi order dgn saye ye..tqvm!



Order dr Kak Akmal

Order dari Kak Suzana


Tuesday, October 27, 2009

Moist Choc Cake..

Posted by irma at 1:03 AM 0 comments
Order kali ni dr Kak Siti Zalaikhar, sebiji kek..blog aku ni penuh ngan gambar moist choc cake je kan..insyaAllah, mmg hajat di hati nak pelbagaikan lagi produk, tapi belum ada kesempatan lagi..insya Allah, jika diberi kelapangan, aku akan menambakan lagi produk..terima kasih pd rakan2 & sesiapa jua yg menyokong sy selama ini..utk Kak Siti, tq order ngan saye..



Saturday, October 24, 2009

Order dari Fairus lg..

Posted by irma at 11:58 PM 0 comments
Ini merupakan kali ke-3 Fairus order kek dgn aku..terima kasih byk2 lah ye, x jemu2 order kek..kata Fairus, wife die yg suke sgt kek ni..ade taburan gula berbentuk hati..tq Fairus..




Thursday, October 22, 2009

Kek Birthday..

Posted by irma at 1:16 AM 0 comments
Order dr Kak Hazmin..ni kali ke-2 Kak Min order, mntk tuliskan di atasnya..Maaf la Kak Min, kurang memuaskan rasanya..Kak Min nk coklat bintang warna warni tu..Terima kasih byk2 Kak Min sbb sudi order lg kek dgn sy..


Sunday, October 18, 2009

Kek Ulangtahun..

Posted by irma at 9:34 PM 0 comments
Order dr Ida ptg smlm..Pukul 3 ptg Ida call nak kek ptg tu jgk, kebetulan free time tu..alhamdulillah, berjaya juga siapkan..Mujurlah anakandaku tu tido pulak ptg tu, kalau x mmg haru biru sikit la.Manis orangnya Ida ni..Terima kasih byk2 ye Ida..


Kek Ulangtahun Perkahwinan

Saturday, October 10, 2009

Cupcakes...

Posted by irma at 9:32 PM 0 comments
Alhamdulillah, akhirnya menjadi juga cupcakes saya utk dijual..Jd ke x ni?hehe..Time kasih byk2 Zura sbb bg peluang kat K Ema buat cupcakes ni..mule2 Zura tmpah tu, tkt jgk nak terima, tp K Ema terima jgk..Alhamdulillah, Zura puas hati..Cupcakes utk tunangnya yg tersayang, merangkap adik ipar sy..hehe..tqvm Zura..


Cupcakes & kek ready nak msk kotak

Rupa kek

Rupa cupcakes dr dekat

Cupcakes pertama utk jualan

Wednesday, December 30, 2009

Moist Choc Cupcakes 4 Doorgift..

Bg yg berminat utk dijadikan cupcakes sbg doorgift utk majlis2, bolehlah order ye..min order 50 biji..tp mohon utk maklum lebih awl sekiranya berminat..harga 50sen sebiji (without topping)..



moist choc cupcakes

nyum2..

TQ Kak Suzana..

Kalau x silap ni order ke-3 dr Kak Suzana..asik lupe je skrg ni..ish,ish..janji ptg ni nak jumpe..gmbr msk dulu lah sblm tuannya ambil..hrp2 puas hati ye akak..terima yg x terhingga sbb masih sudi order kek dg sy..


taburan choc rice

moist choc cake

Moist Choc Cupcakes..

Cupcakes last minute..x smpt dah topping..kiwi pun ade sebiji je dlm peti..ni jelah yg mampu aku buat, nak bg kat FIL smpena birthday nya smlm..apepun, ku doakan semoga pjg umur, diberi kesihatan yg baik & sentiasa diberi keberkatan oleh Nya..amin



Tuesday, December 29, 2009

TQ Aida..

Rsnye ni kali ke-3 Aida order kek, betul ke x Aida?Terima kasih x jemu2 order kek coklat ni..mcm biase Aida mntk potong 16, sng nak bg family die kek ni katanya..Apepun, terima kasih byk2..

siap potong 16

masuk kotak tgu Aida dtg

Monday, December 28, 2009

Kek Marble Pelangi

Nak rs kek buttter pelangi?Bg yg berminat, bolehlah order ye..menggunakan butter, bukan marjerin..cuma RM18 utk 900gm++

Kek Marble Pelangi

setelah dipotong

Wednesday, December 23, 2009

Terima kasih ye..

3 biji kek yg disiapkan mlm td..2 biji tempahan & sebiji lg utk jualan harian..terima kasih kpd yg sudi order kek ni..lain kali bole la order lg ye..hehe..tqvm!



kek utk jualan (belum potong lg)

kek order dr Zira

kek order dr Anisah (kwn ofis abg)

3 biji kek

siap msk bekas masing2

Tuesday, December 22, 2009

Butter Cheese Cake with Blueberry Filling..

Bg yg nak merasai cheese cake+butter, bolehlah order ye..rasenya bukanlah spt pure cheese cake yg biase tu, sbb kek ni ade campuran butter..kalau berminat, bolehlah order ye..





Moist Choc Cake..

Masih kek yg sama, cuma dlm acuan loyang lubang di tgh2..jd sesiapa yg berkenan dgn acuan ni, bolehlah request ye..


Saturday, December 19, 2009

2 biji moist choc cake..

2 biji moist choc cake order dr kwn2..sebiji dr Ja, ni 2nd time Ja order & sebiji lg dr Kak Saleha..alhamdulillah, dpt jgk disiapkan wpun dlm keadaan mcm ni..hehe..tgk gmbr je yelah ye..


2 biji kek

kek utk Kak Saleha

kek utk Ja

Moist Choc Cupcakes with Strawberry..

Zam order moist choc cupcakes dgn strawberry..last minute order ni, alhamdulillah, mudah je nak dptkan strawberry ni..kebetulan mmg ptg tu aku ade program kat bandar, jd bole la singgah beli strawberry..area aku ni mmg x jumpe la strawberry..Cucpcakes utk birthday dirinya..Happy Birthday Zam..hrp2 zam puas hati ye..tq sudi order..


Strawberry dgn salutan coklat

ade jgk yg comot tu

Rupa cupcakes dgn strawberry

Brownies order from Shikin

Brownies utk shikin..shikin mntk supaya dibahagikan kpd 2, utk diberikan kpd penjaga babynya, dan juga utknya..tgk gmbr jelah, x de idea nk tulis byk2..tq shikin..


Siap masuk dlm 2 kotak

Rupa brownies dr dekat

Gmbr sblm dipotong

Brownies dgn taburan coklat warna warni

Cupcakes 4 Beri & Wife

Cupcakes utk perkahwinan Beri @ kwn baik hasbenku..lame jgk dah projek ni, br hr ni berkesempatan utk berkongsi gmbr dgn sume..Cupcakes perisa oren..kite tgk gmbr jelah ye..


Siap masuk kotak dah

Rupa cupcakes oren

Sunday, November 29, 2009

Harga Baru Bermula Tahun 2010

Bermula tahun 2010, Amrima Cakes & Cupcakes akan mengenakan harga baru bagi setiap kek & brownies..Harga cupcakes masih lagi terikat dgn harga lama..

Moist Choc Cake - RM27.00
Brownies - RM 28.00

Bagi yg membuat tempahan utk sepanjang bulan Disember, harga masih terikat pada harga spt biasa yg tertera dlm blog..sekian utk makluman..

Our 3rd Anniversary..

Alhamdulillah, kini usia perkahwinan aku telah mencecah 3 thn..jd utk pertama kalinya, aku menyediakan kek keju..alhamdulillah, licin semuanya dan mendapat pujian dr hasben..hasben aku ni ssh nak mkn kek sbnrnye, tp kek keju aku ni kene la dgn seleranya..aku letakkan buah plum disekelilingnya..so, buat yg bertanya aku ade sediakan kek keju ke x, kini produk AMRIMA ade menyediakan kek keju..harga boleh refer dekat sebelah ye..


ade jgk yg comot sikit2

Kek keju

Brownies order from Zura..

Order pd minggu lepas..Zura kate jgn potong brownies tu, nak smbut anniversary bersama tunangnye..aku letakkan dlm acuan bersegi..ok jgk kan..so lepas ni, kalau sesiapa nak request dlm acuan ni pun diterima..tq zura..

Wednesday, November 18, 2009

Order dr Ja..

Order dr Ja smlm..ni kali ke-6 staff PPUI order kek dgn aku..tqvm..aku letakkan sedikit hiasan buttercream, hrp2 Ja puas hati ye..time kasih byk2, x jemu2 order kek dgn saye!


Zoom dekat sikit

Comot jgk tuliasan tu..ish, ish..

Tuesday, November 17, 2009

Brownies utk tempahan..

Produk br Amrima, brownies..berat lebih kurang 1kg, jika dipotong boleh dpt lebih kurang 45 biji..harga murah shj, RM25.00..kpd yg berminat, bolehlah menghubungi saya ya..



rupa brownies siap dipotong

brownies sblm dipotong

Order from Ofis Abg..

Order dr kwn ofis hasben..x ingat la sape namenye..tp aku kenal akak tu..sori2..Order minggu lepas, br smpt aku nak upload..tqvm



Sunday, November 8, 2009

Moist Choc Cake..

Kesibukan yg melanda sejak akhir2 ni, membuatkan lame aku x update blog..dua biji kek, berlainan tarikh sebenarnya tmpahan ni, tp aku postkan sekali je..order dari Kak Akmal & Kak Suzana..ini merupakan kali ke-4 Kak Akmal order & kali ke-2 Kak Suzana order..kalau ade kekurangan, mohon maaf ye..terima kasih byk2 sbb masih sudi order dgn saye ye..tqvm!



Order dr Kak Akmal

Order dari Kak Suzana


Tuesday, October 27, 2009

Moist Choc Cake..

Order kali ni dr Kak Siti Zalaikhar, sebiji kek..blog aku ni penuh ngan gambar moist choc cake je kan..insyaAllah, mmg hajat di hati nak pelbagaikan lagi produk, tapi belum ada kesempatan lagi..insya Allah, jika diberi kelapangan, aku akan menambakan lagi produk..terima kasih pd rakan2 & sesiapa jua yg menyokong sy selama ini..utk Kak Siti, tq order ngan saye..



Saturday, October 24, 2009

Order dari Fairus lg..

Ini merupakan kali ke-3 Fairus order kek dgn aku..terima kasih byk2 lah ye, x jemu2 order kek..kata Fairus, wife die yg suke sgt kek ni..ade taburan gula berbentuk hati..tq Fairus..




Thursday, October 22, 2009

Kek Birthday..

Order dr Kak Hazmin..ni kali ke-2 Kak Min order, mntk tuliskan di atasnya..Maaf la Kak Min, kurang memuaskan rasanya..Kak Min nk coklat bintang warna warni tu..Terima kasih byk2 Kak Min sbb sudi order lg kek dgn sy..


Sunday, October 18, 2009

Kek Ulangtahun..

Order dr Ida ptg smlm..Pukul 3 ptg Ida call nak kek ptg tu jgk, kebetulan free time tu..alhamdulillah, berjaya juga siapkan..Mujurlah anakandaku tu tido pulak ptg tu, kalau x mmg haru biru sikit la.Manis orangnya Ida ni..Terima kasih byk2 ye Ida..


Kek Ulangtahun Perkahwinan

Saturday, October 10, 2009

Cupcakes...

Alhamdulillah, akhirnya menjadi juga cupcakes saya utk dijual..Jd ke x ni?hehe..Time kasih byk2 Zura sbb bg peluang kat K Ema buat cupcakes ni..mule2 Zura tmpah tu, tkt jgk nak terima, tp K Ema terima jgk..Alhamdulillah, Zura puas hati..Cupcakes utk tunangnya yg tersayang, merangkap adik ipar sy..hehe..tqvm Zura..


Cupcakes & kek ready nak msk kotak

Rupa kek

Rupa cupcakes dr dekat

Cupcakes pertama utk jualan

 

AMRIMA CAKES & CUPCAKES Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Sponsored by Blogger Template Gallery