Wednesday, March 31, 2010

Puding...

Posted by irma at 7:33 PM 0 comments
Order dr Huda, utk mkn mitin katanya...puding perisa coklat..terima kasih ye Huda..


puding roti

atas tu agar2 +susu

siap msk bekas

Thursday, March 25, 2010

Order dr Pej IMB

Posted by irma at 1:15 AM 0 comments
2 biji order sekaligus order dtg..sebiji lg terpaksa aku tolak, keadaan kurang mengizinkan..hehehe...Kak Abby kate nak tema ceria byk kaler pink, aku lukis lah bunga2 ni..ok x ni Kak Abby? Sebiji lg diorder kwn Kak Abby yg aku sendiri pun blom kenal tuaanya..ptg ni sblm blk nk singgah hntr dulu..thanks ya!

ceria x ni?

moist choc cake

2 biji kek

Kek Birthday..

Posted by irma at 1:12 AM 0 comments
Order dr Kak Zue utk birthday anaknya..K zue mntk gmbr kartun, tp jd gambar bunga pulak...sori ye Kak Zue..hehe..hrp2 puas hati...terima kasih order ye..




Saturday, March 20, 2010

Cheese Cake..

Posted by irma at 11:53 PM 0 comments
K fa order sebiji kek keju utk mkn2 katanya...ni tuannya belum merasa lg, ptg ni br nk bg kat tuannya...aku letakkan sedikit topping blueberry..hrp2 puas hati ye..tqvm..

gambar kurang menarik la

Kek Utk SIL..

Posted by irma at 11:48 PM 0 comments
Aktiviti hujung minggu...aku siapkan sebiji kek utk SIL utk dibawa ke umah suaminya...ni pun kire lwt aku bg..xtau nak tulis ape, aku reka jelah tulisan tu...x mrh kan pengantin?hehe..Selamat Pengantin Baru kpd psgan ni..NURNADIAH & ABDILLAH..



Thursday, March 18, 2010

Pengumuman..

Posted by irma at 12:14 AM 0 comments
KWN2, FREE2 SINGGAH LA BLOG BARU SY YE;


http://amrimaonline.blogspot.com


MURAH2 SEMUANYA..

Wednesday, March 17, 2010

Kek utk Anakanda

Posted by irma at 11:41 PM 0 comments
Kesiannya birthday anakku kali ni..mule2 mmg rancang nk tmph edibile image, siap edit dh gmbr..tp aku terlalu sibuk ms tu, kebetulan ms birthday die family ade buat kenduri, jd terpaksalah lewatkkan buat kek..ni wat makan2, aku dh x larat rsnye..last2 aku buat sebiji kek, aku hntr je kat taska die...soh cikgu taska bahagikan utk kwn2...taska die x rmi pun, 10 org je, lgpun anak aku plg besar kat sane..hehe..
Ape2 pun syg, semoga terus membesar dgn sihatnye ye...


asik2 kek coklat, kali ni aku buat kek butter

simple je kek ni, smpi ngantuk2 aku dok hias

frust aku, tulisan x jd

Tuesday, March 16, 2010

Kek & Puding

Posted by irma at 9:05 PM 0 comments
Kesibukan sejak akhir2 ni menyebabkan lambat aku update blog..order dr kwn2..puding tu Aida order utk hantaran adiknya, tmbahkan perisa koko..kek pula Kak Faizah order..terima kasih semua..hrp2 puas hati ye.


puding 2 resepi..hehe

gmbr blurr...xtau sbb ape

sepatutnya 5th, tertinggal pulak huruf th, maaf ye kak...

Wednesday, March 3, 2010

Moist Choc Cake with Simple Decoration..

Posted by irma at 12:12 AM 0 comments
Order dr kwn2 ofis..mule2 tu dr Kak Nori utk anaknya Alisa, & lg satu dr Kak Nah utk anaknye Imran...kaler yg same, cume design lain2 sikit...so, bg yg berminat nak tambah buttercream topping mcm ni, cuma tmbah RM5 shj (RM32.00)..terima kasih ye..





Wednesday, March 31, 2010

Puding...

Order dr Huda, utk mkn mitin katanya...puding perisa coklat..terima kasih ye Huda..


puding roti

atas tu agar2 +susu

siap msk bekas

Thursday, March 25, 2010

Order dr Pej IMB

2 biji order sekaligus order dtg..sebiji lg terpaksa aku tolak, keadaan kurang mengizinkan..hehehe...Kak Abby kate nak tema ceria byk kaler pink, aku lukis lah bunga2 ni..ok x ni Kak Abby? Sebiji lg diorder kwn Kak Abby yg aku sendiri pun blom kenal tuaanya..ptg ni sblm blk nk singgah hntr dulu..thanks ya!

ceria x ni?

moist choc cake

2 biji kek

Kek Birthday..

Order dr Kak Zue utk birthday anaknya..K zue mntk gmbr kartun, tp jd gambar bunga pulak...sori ye Kak Zue..hehe..hrp2 puas hati...terima kasih order ye..




Saturday, March 20, 2010

Cheese Cake..

K fa order sebiji kek keju utk mkn2 katanya...ni tuannya belum merasa lg, ptg ni br nk bg kat tuannya...aku letakkan sedikit topping blueberry..hrp2 puas hati ye..tqvm..

gambar kurang menarik la

Kek Utk SIL..

Aktiviti hujung minggu...aku siapkan sebiji kek utk SIL utk dibawa ke umah suaminya...ni pun kire lwt aku bg..xtau nak tulis ape, aku reka jelah tulisan tu...x mrh kan pengantin?hehe..Selamat Pengantin Baru kpd psgan ni..NURNADIAH & ABDILLAH..



Thursday, March 18, 2010

Pengumuman..

KWN2, FREE2 SINGGAH LA BLOG BARU SY YE;


http://amrimaonline.blogspot.com


MURAH2 SEMUANYA..

Wednesday, March 17, 2010

Kek utk Anakanda

Kesiannya birthday anakku kali ni..mule2 mmg rancang nk tmph edibile image, siap edit dh gmbr..tp aku terlalu sibuk ms tu, kebetulan ms birthday die family ade buat kenduri, jd terpaksalah lewatkkan buat kek..ni wat makan2, aku dh x larat rsnye..last2 aku buat sebiji kek, aku hntr je kat taska die...soh cikgu taska bahagikan utk kwn2...taska die x rmi pun, 10 org je, lgpun anak aku plg besar kat sane..hehe..
Ape2 pun syg, semoga terus membesar dgn sihatnye ye...


asik2 kek coklat, kali ni aku buat kek butter

simple je kek ni, smpi ngantuk2 aku dok hias

frust aku, tulisan x jd

Tuesday, March 16, 2010

Kek & Puding

Kesibukan sejak akhir2 ni menyebabkan lambat aku update blog..order dr kwn2..puding tu Aida order utk hantaran adiknya, tmbahkan perisa koko..kek pula Kak Faizah order..terima kasih semua..hrp2 puas hati ye.


puding 2 resepi..hehe

gmbr blurr...xtau sbb ape

sepatutnya 5th, tertinggal pulak huruf th, maaf ye kak...

Wednesday, March 3, 2010

Moist Choc Cake with Simple Decoration..

Order dr kwn2 ofis..mule2 tu dr Kak Nori utk anaknya Alisa, & lg satu dr Kak Nah utk anaknye Imran...kaler yg same, cume design lain2 sikit...so, bg yg berminat nak tambah buttercream topping mcm ni, cuma tmbah RM5 shj (RM32.00)..terima kasih ye..





 

AMRIMA CAKES & CUPCAKES Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Sponsored by Blogger Template Gallery