Sunday, November 29, 2009

Harga Baru Bermula Tahun 2010

Posted by irma at 8:30 PM 0 comments
Bermula tahun 2010, Amrima Cakes & Cupcakes akan mengenakan harga baru bagi setiap kek & brownies..Harga cupcakes masih lagi terikat dgn harga lama..

Moist Choc Cake - RM27.00
Brownies - RM 28.00

Bagi yg membuat tempahan utk sepanjang bulan Disember, harga masih terikat pada harga spt biasa yg tertera dlm blog..sekian utk makluman..

Our 3rd Anniversary..

Posted by irma at 8:15 PM 0 comments
Alhamdulillah, kini usia perkahwinan aku telah mencecah 3 thn..jd utk pertama kalinya, aku menyediakan kek keju..alhamdulillah, licin semuanya dan mendapat pujian dr hasben..hasben aku ni ssh nak mkn kek sbnrnye, tp kek keju aku ni kene la dgn seleranya..aku letakkan buah plum disekelilingnya..so, buat yg bertanya aku ade sediakan kek keju ke x, kini produk AMRIMA ade menyediakan kek keju..harga boleh refer dekat sebelah ye..


ade jgk yg comot sikit2

Kek keju

Brownies order from Zura..

Posted by irma at 8:11 PM 0 comments
Order pd minggu lepas..Zura kate jgn potong brownies tu, nak smbut anniversary bersama tunangnye..aku letakkan dlm acuan bersegi..ok jgk kan..so lepas ni, kalau sesiapa nak request dlm acuan ni pun diterima..tq zura..

Wednesday, November 18, 2009

Order dr Ja..

Posted by irma at 11:52 PM 0 comments
Order dr Ja smlm..ni kali ke-6 staff PPUI order kek dgn aku..tqvm..aku letakkan sedikit hiasan buttercream, hrp2 Ja puas hati ye..time kasih byk2, x jemu2 order kek dgn saye!


Zoom dekat sikit

Comot jgk tuliasan tu..ish, ish..

Tuesday, November 17, 2009

Brownies utk tempahan..

Posted by irma at 12:23 AM 0 comments
Produk br Amrima, brownies..berat lebih kurang 1kg, jika dipotong boleh dpt lebih kurang 45 biji..harga murah shj, RM25.00..kpd yg berminat, bolehlah menghubungi saya ya..



rupa brownies siap dipotong

brownies sblm dipotong

Order from Ofis Abg..

Posted by irma at 12:20 AM 0 comments
Order dr kwn ofis hasben..x ingat la sape namenye..tp aku kenal akak tu..sori2..Order minggu lepas, br smpt aku nak upload..tqvm



Sunday, November 8, 2009

Moist Choc Cake..

Posted by irma at 6:03 AM 0 comments
Kesibukan yg melanda sejak akhir2 ni, membuatkan lame aku x update blog..dua biji kek, berlainan tarikh sebenarnya tmpahan ni, tp aku postkan sekali je..order dari Kak Akmal & Kak Suzana..ini merupakan kali ke-4 Kak Akmal order & kali ke-2 Kak Suzana order..kalau ade kekurangan, mohon maaf ye..terima kasih byk2 sbb masih sudi order dgn saye ye..tqvm!



Order dr Kak Akmal

Order dari Kak Suzana


Sunday, November 29, 2009

Harga Baru Bermula Tahun 2010

Bermula tahun 2010, Amrima Cakes & Cupcakes akan mengenakan harga baru bagi setiap kek & brownies..Harga cupcakes masih lagi terikat dgn harga lama..

Moist Choc Cake - RM27.00
Brownies - RM 28.00

Bagi yg membuat tempahan utk sepanjang bulan Disember, harga masih terikat pada harga spt biasa yg tertera dlm blog..sekian utk makluman..

Our 3rd Anniversary..

Alhamdulillah, kini usia perkahwinan aku telah mencecah 3 thn..jd utk pertama kalinya, aku menyediakan kek keju..alhamdulillah, licin semuanya dan mendapat pujian dr hasben..hasben aku ni ssh nak mkn kek sbnrnye, tp kek keju aku ni kene la dgn seleranya..aku letakkan buah plum disekelilingnya..so, buat yg bertanya aku ade sediakan kek keju ke x, kini produk AMRIMA ade menyediakan kek keju..harga boleh refer dekat sebelah ye..


ade jgk yg comot sikit2

Kek keju

Brownies order from Zura..

Order pd minggu lepas..Zura kate jgn potong brownies tu, nak smbut anniversary bersama tunangnye..aku letakkan dlm acuan bersegi..ok jgk kan..so lepas ni, kalau sesiapa nak request dlm acuan ni pun diterima..tq zura..

Wednesday, November 18, 2009

Order dr Ja..

Order dr Ja smlm..ni kali ke-6 staff PPUI order kek dgn aku..tqvm..aku letakkan sedikit hiasan buttercream, hrp2 Ja puas hati ye..time kasih byk2, x jemu2 order kek dgn saye!


Zoom dekat sikit

Comot jgk tuliasan tu..ish, ish..

Tuesday, November 17, 2009

Brownies utk tempahan..

Produk br Amrima, brownies..berat lebih kurang 1kg, jika dipotong boleh dpt lebih kurang 45 biji..harga murah shj, RM25.00..kpd yg berminat, bolehlah menghubungi saya ya..



rupa brownies siap dipotong

brownies sblm dipotong

Order from Ofis Abg..

Order dr kwn ofis hasben..x ingat la sape namenye..tp aku kenal akak tu..sori2..Order minggu lepas, br smpt aku nak upload..tqvm



Sunday, November 8, 2009

Moist Choc Cake..

Kesibukan yg melanda sejak akhir2 ni, membuatkan lame aku x update blog..dua biji kek, berlainan tarikh sebenarnya tmpahan ni, tp aku postkan sekali je..order dari Kak Akmal & Kak Suzana..ini merupakan kali ke-4 Kak Akmal order & kali ke-2 Kak Suzana order..kalau ade kekurangan, mohon maaf ye..terima kasih byk2 sbb masih sudi order dgn saye ye..tqvm!



Order dr Kak Akmal

Order dari Kak Suzana


 

AMRIMA CAKES & CUPCAKES Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Sponsored by Blogger Template Gallery