Tuesday, January 25, 2011

Bahulu Kukus

Posted by irma at 5:49 PM 0 comments
60pcs bahulu kukus, Huda order utk makan2..bagusnya Huda rajin wat makan2 utk kwn2 nya..Huda pun antara customer yg rajin order dgn aku..tq Huda

warna kuning & putih permintaan dr Huda

Moist Choc Cake

Posted by irma at 5:45 PM 0 comments
Order yg lepas2..lame dh x update blog..kemalasan yg melanda sekali sekala..order dr Izyan dan K Fa..customer2 yg biase order kek..tqvm!
spesel utk anak K Fa, Diya yg suke makan kek coklat, Cik Ma letak coklat Smarties

sebiji kek Izyan order, customer plg byk sekali order kek coklat, tq Izyan


Saturday, January 8, 2011

Cream Puff

Posted by irma at 7:46 PM 0 comments
Utk jualan hari2 sementara student ade ni..ms mula2 buat dulu rs ssh je nak buat, tps krg x lg, dlm sejam boleh lah siap sume..cr duit sikit2 hntr kat koperasi bwh tu...hehe..sape2 nk order bolehlah..:)


utk jualan harian

sblm make up..nmpak cam hangit je..haha

Kek Pertunangan

Posted by irma at 7:43 PM 0 comments
1st time terima order kek utk majlis pertunangan..tkt jgk, yelah aku kan sdg bertatih..setakat mkn2 tu x pelah. Order dr Kak Suzana utk pertunangan anak saudaranya..Kak Suzana ni antara org yg rajin tmpah kek dgn kek...terima kasih byk2 ye akak, x jemu2 order kek ni..:)sebiji lg tu Kak Suzana order utk dirinya


1 1/2 kg

Happy Birthday MIL & FIL

Posted by irma at 7:39 PM 0 comments
Sambutan birthday awal Januari yg lalu..ni shj mampu disiapkan, anakanda Danish kurang sihat ms ni..kalau x bolehlah tlg tmbah2 kan menu aritu..didoakan semoga ayah & mak mertuaku dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki & diberikan kesihatan yg baik, amin..:D,


sebiji kek tu En Fazlin order

kek x berape nak comei..:)

Nak Share

Posted by irma at 7:32 PM 0 comments
Masa balik bercuti Bangi Krismas br2 ni, smpt singgah kedai buku MPH. Asalnya nak cr buku utk anak sbb dh ngamuk2 kat Alamanda tu ajak Bangi, then terbelek2 jumpe buku ni..lame dh nk cr, tp asik tertangguh2 je..dh jumpe dpn mata, rembat jelah..byk info, boleh jdkan panduan utk aku yg sdg bertatih membuat kek ni..serba sedikit panduan yg ada, nk detail boleh lah beli, kat Tganu ni pun ada rsnye kat Pustaka Seri Intan tu..hehe..:)

cara menggunakan nozel

antara design yg aku suke, dh try x berape nk menjadi..huihui

buat rumput

RM21.00 aje, berbaloi2..

Tuesday, January 25, 2011

Bahulu Kukus

60pcs bahulu kukus, Huda order utk makan2..bagusnya Huda rajin wat makan2 utk kwn2 nya..Huda pun antara customer yg rajin order dgn aku..tq Huda

warna kuning & putih permintaan dr Huda

Moist Choc Cake

Order yg lepas2..lame dh x update blog..kemalasan yg melanda sekali sekala..order dr Izyan dan K Fa..customer2 yg biase order kek..tqvm!
spesel utk anak K Fa, Diya yg suke makan kek coklat, Cik Ma letak coklat Smarties

sebiji kek Izyan order, customer plg byk sekali order kek coklat, tq Izyan


Saturday, January 8, 2011

Cream Puff

Utk jualan hari2 sementara student ade ni..ms mula2 buat dulu rs ssh je nak buat, tps krg x lg, dlm sejam boleh lah siap sume..cr duit sikit2 hntr kat koperasi bwh tu...hehe..sape2 nk order bolehlah..:)


utk jualan harian

sblm make up..nmpak cam hangit je..haha

Kek Pertunangan

1st time terima order kek utk majlis pertunangan..tkt jgk, yelah aku kan sdg bertatih..setakat mkn2 tu x pelah. Order dr Kak Suzana utk pertunangan anak saudaranya..Kak Suzana ni antara org yg rajin tmpah kek dgn kek...terima kasih byk2 ye akak, x jemu2 order kek ni..:)sebiji lg tu Kak Suzana order utk dirinya


1 1/2 kg

Happy Birthday MIL & FIL

Sambutan birthday awal Januari yg lalu..ni shj mampu disiapkan, anakanda Danish kurang sihat ms ni..kalau x bolehlah tlg tmbah2 kan menu aritu..didoakan semoga ayah & mak mertuaku dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki & diberikan kesihatan yg baik, amin..:D,


sebiji kek tu En Fazlin order

kek x berape nak comei..:)

Nak Share

Masa balik bercuti Bangi Krismas br2 ni, smpt singgah kedai buku MPH. Asalnya nak cr buku utk anak sbb dh ngamuk2 kat Alamanda tu ajak Bangi, then terbelek2 jumpe buku ni..lame dh nk cr, tp asik tertangguh2 je..dh jumpe dpn mata, rembat jelah..byk info, boleh jdkan panduan utk aku yg sdg bertatih membuat kek ni..serba sedikit panduan yg ada, nk detail boleh lah beli, kat Tganu ni pun ada rsnye kat Pustaka Seri Intan tu..hehe..:)

cara menggunakan nozel

antara design yg aku suke, dh try x berape nk menjadi..huihui

buat rumput

RM21.00 aje, berbaloi2..

 

AMRIMA CAKES & CUPCAKES Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Sponsored by Blogger Template Gallery