Tuesday, February 22, 2011

Order dr Kak Liza

Posted by irma at 11:14 PM 0 comments
Keje aku mlm td..cream puff & bahulu kukus yg Kak Liza order utk makan2 kat office pg ni..ntah napelah bahulu kukus @ apam aku tu kurang menjadi sbnrnye, smpi kul 1 pg br aku dpt lelap utk siapkan...si kecik tu pulak kul 4 pg buat peel ajak main..huhu, akibatnya pg ni mcm ade batu berat je atas mata..hehe..apepun, enjoy buat semua ni sbb dh mmg minat aku..byk pulak aku tulis entry ni..:)


cream puff

ade filiing strawberi kat atas, org patut letak dlm, aku g letak luar..hehe





Moist Choc Cake

Posted by irma at 11:09 PM 0 comments
Tempahan mgu lepas...sebiji dr Izyan utk dan sebiji lg dr Kak Ct utk hasbennya..tq2

kek utk Kak Ct

kek utk Izyan

siap 2 biji kek


masuk kotak dah...:)




Wednesday, February 9, 2011

Moist Choc Cake

Posted by irma at 10:26 PM 0 comments
Order lepas..sebiji diorder oleh En Fazlin dan sebiji lg dr kwn SIL..tqvm!







Saturday, February 5, 2011

Kek 2 kg..

Posted by irma at 4:56 PM 0 comments
Order yg lepas jgk..mcm2 perubahan pd kek ni..drpd sekilo, jd 2 kilo..sbb last minute, terpaksa letak 2 biji kek dan tutup dgn topping..smpi 2 pagi siapkan kek ni..Cek Nor order utk majlis perpisahan di sekolah anaknya..tq2!


2 kg

tulisan yg tidak memuaskan..:(


Order yg lepas...tq2

Posted by irma at 4:49 PM 0 comments
Order 2 mgu lepas..owh, lambatnye updateg blog..Order dr Nisa dan Kak Suzana, tqvm!

kek utk dibawa balik ke Klang, ntah kali berapa Kak Suzana order pun x ingat dah.tq2!

55pcs cream puff - Nisa


Tuesday, February 22, 2011

Order dr Kak Liza

Keje aku mlm td..cream puff & bahulu kukus yg Kak Liza order utk makan2 kat office pg ni..ntah napelah bahulu kukus @ apam aku tu kurang menjadi sbnrnye, smpi kul 1 pg br aku dpt lelap utk siapkan...si kecik tu pulak kul 4 pg buat peel ajak main..huhu, akibatnya pg ni mcm ade batu berat je atas mata..hehe..apepun, enjoy buat semua ni sbb dh mmg minat aku..byk pulak aku tulis entry ni..:)


cream puff

ade filiing strawberi kat atas, org patut letak dlm, aku g letak luar..hehe





Moist Choc Cake

Tempahan mgu lepas...sebiji dr Izyan utk dan sebiji lg dr Kak Ct utk hasbennya..tq2

kek utk Kak Ct

kek utk Izyan

siap 2 biji kek


masuk kotak dah...:)




Wednesday, February 9, 2011

Moist Choc Cake

Order lepas..sebiji diorder oleh En Fazlin dan sebiji lg dr kwn SIL..tqvm!







Saturday, February 5, 2011

Kek 2 kg..

Order yg lepas jgk..mcm2 perubahan pd kek ni..drpd sekilo, jd 2 kilo..sbb last minute, terpaksa letak 2 biji kek dan tutup dgn topping..smpi 2 pagi siapkan kek ni..Cek Nor order utk majlis perpisahan di sekolah anaknya..tq2!


2 kg

tulisan yg tidak memuaskan..:(


Order yg lepas...tq2

Order 2 mgu lepas..owh, lambatnye updateg blog..Order dr Nisa dan Kak Suzana, tqvm!

kek utk dibawa balik ke Klang, ntah kali berapa Kak Suzana order pun x ingat dah.tq2!

55pcs cream puff - Nisa


 

AMRIMA CAKES & CUPCAKES Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Sponsored by Blogger Template Gallery