Wednesday, December 30, 2009

Moist Choc Cupcakes 4 Doorgift..

Posted by irma at 5:35 PM 0 comments
Bg yg berminat utk dijadikan cupcakes sbg doorgift utk majlis2, bolehlah order ye..min order 50 biji..tp mohon utk maklum lebih awl sekiranya berminat..harga 50sen sebiji (without topping)..



moist choc cupcakes

nyum2..

TQ Kak Suzana..

Posted by irma at 5:32 PM 0 comments
Kalau x silap ni order ke-3 dr Kak Suzana..asik lupe je skrg ni..ish,ish..janji ptg ni nak jumpe..gmbr msk dulu lah sblm tuannya ambil..hrp2 puas hati ye akak..terima yg x terhingga sbb masih sudi order kek dg sy..


taburan choc rice

moist choc cake

Moist Choc Cupcakes..

Posted by irma at 5:28 PM 0 comments
Cupcakes last minute..x smpt dah topping..kiwi pun ade sebiji je dlm peti..ni jelah yg mampu aku buat, nak bg kat FIL smpena birthday nya smlm..apepun, ku doakan semoga pjg umur, diberi kesihatan yg baik & sentiasa diberi keberkatan oleh Nya..amin



Tuesday, December 29, 2009

TQ Aida..

Posted by irma at 12:05 AM 0 comments
Rsnye ni kali ke-3 Aida order kek, betul ke x Aida?Terima kasih x jemu2 order kek coklat ni..mcm biase Aida mntk potong 16, sng nak bg family die kek ni katanya..Apepun, terima kasih byk2..

siap potong 16

masuk kotak tgu Aida dtg

Monday, December 28, 2009

Kek Marble Pelangi

Posted by irma at 7:11 PM 0 comments
Nak rs kek buttter pelangi?Bg yg berminat, bolehlah order ye..menggunakan butter, bukan marjerin..cuma RM18 utk 900gm++

Kek Marble Pelangi

setelah dipotong

Wednesday, December 23, 2009

Terima kasih ye..

Posted by irma at 8:04 PM 0 comments
3 biji kek yg disiapkan mlm td..2 biji tempahan & sebiji lg utk jualan harian..terima kasih kpd yg sudi order kek ni..lain kali bole la order lg ye..hehe..tqvm!



kek utk jualan (belum potong lg)

kek order dr Zira

kek order dr Anisah (kwn ofis abg)

3 biji kek

siap msk bekas masing2

Tuesday, December 22, 2009

Butter Cheese Cake with Blueberry Filling..

Posted by irma at 6:12 PM 0 comments
Bg yg nak merasai cheese cake+butter, bolehlah order ye..rasenya bukanlah spt pure cheese cake yg biase tu, sbb kek ni ade campuran butter..kalau berminat, bolehlah order ye..





Moist Choc Cake..

Posted by irma at 6:09 PM 0 comments
Masih kek yg sama, cuma dlm acuan loyang lubang di tgh2..jd sesiapa yg berkenan dgn acuan ni, bolehlah request ye..


Saturday, December 19, 2009

2 biji moist choc cake..

Posted by irma at 5:48 PM 0 comments
2 biji moist choc cake order dr kwn2..sebiji dr Ja, ni 2nd time Ja order & sebiji lg dr Kak Saleha..alhamdulillah, dpt jgk disiapkan wpun dlm keadaan mcm ni..hehe..tgk gmbr je yelah ye..


2 biji kek

kek utk Kak Saleha

kek utk Ja

Moist Choc Cupcakes with Strawberry..

Posted by irma at 5:42 PM 0 comments
Zam order moist choc cupcakes dgn strawberry..last minute order ni, alhamdulillah, mudah je nak dptkan strawberry ni..kebetulan mmg ptg tu aku ade program kat bandar, jd bole la singgah beli strawberry..area aku ni mmg x jumpe la strawberry..Cucpcakes utk birthday dirinya..Happy Birthday Zam..hrp2 zam puas hati ye..tq sudi order..


Strawberry dgn salutan coklat

ade jgk yg comot tu

Rupa cupcakes dgn strawberry

Brownies order from Shikin

Posted by irma at 5:24 PM 0 comments
Brownies utk shikin..shikin mntk supaya dibahagikan kpd 2, utk diberikan kpd penjaga babynya, dan juga utknya..tgk gmbr jelah, x de idea nk tulis byk2..tq shikin..


Siap masuk dlm 2 kotak

Rupa brownies dr dekat

Gmbr sblm dipotong

Brownies dgn taburan coklat warna warni

Cupcakes 4 Beri & Wife

Posted by irma at 5:12 PM 0 comments
Cupcakes utk perkahwinan Beri @ kwn baik hasbenku..lame jgk dah projek ni, br hr ni berkesempatan utk berkongsi gmbr dgn sume..Cupcakes perisa oren..kite tgk gmbr jelah ye..


Siap masuk kotak dah

Rupa cupcakes oren

Wednesday, December 30, 2009

Moist Choc Cupcakes 4 Doorgift..

Bg yg berminat utk dijadikan cupcakes sbg doorgift utk majlis2, bolehlah order ye..min order 50 biji..tp mohon utk maklum lebih awl sekiranya berminat..harga 50sen sebiji (without topping)..



moist choc cupcakes

nyum2..

TQ Kak Suzana..

Kalau x silap ni order ke-3 dr Kak Suzana..asik lupe je skrg ni..ish,ish..janji ptg ni nak jumpe..gmbr msk dulu lah sblm tuannya ambil..hrp2 puas hati ye akak..terima yg x terhingga sbb masih sudi order kek dg sy..


taburan choc rice

moist choc cake

Moist Choc Cupcakes..

Cupcakes last minute..x smpt dah topping..kiwi pun ade sebiji je dlm peti..ni jelah yg mampu aku buat, nak bg kat FIL smpena birthday nya smlm..apepun, ku doakan semoga pjg umur, diberi kesihatan yg baik & sentiasa diberi keberkatan oleh Nya..amin



Tuesday, December 29, 2009

TQ Aida..

Rsnye ni kali ke-3 Aida order kek, betul ke x Aida?Terima kasih x jemu2 order kek coklat ni..mcm biase Aida mntk potong 16, sng nak bg family die kek ni katanya..Apepun, terima kasih byk2..

siap potong 16

masuk kotak tgu Aida dtg

Monday, December 28, 2009

Kek Marble Pelangi

Nak rs kek buttter pelangi?Bg yg berminat, bolehlah order ye..menggunakan butter, bukan marjerin..cuma RM18 utk 900gm++

Kek Marble Pelangi

setelah dipotong

Wednesday, December 23, 2009

Terima kasih ye..

3 biji kek yg disiapkan mlm td..2 biji tempahan & sebiji lg utk jualan harian..terima kasih kpd yg sudi order kek ni..lain kali bole la order lg ye..hehe..tqvm!



kek utk jualan (belum potong lg)

kek order dr Zira

kek order dr Anisah (kwn ofis abg)

3 biji kek

siap msk bekas masing2

Tuesday, December 22, 2009

Butter Cheese Cake with Blueberry Filling..

Bg yg nak merasai cheese cake+butter, bolehlah order ye..rasenya bukanlah spt pure cheese cake yg biase tu, sbb kek ni ade campuran butter..kalau berminat, bolehlah order ye..





Moist Choc Cake..

Masih kek yg sama, cuma dlm acuan loyang lubang di tgh2..jd sesiapa yg berkenan dgn acuan ni, bolehlah request ye..


Saturday, December 19, 2009

2 biji moist choc cake..

2 biji moist choc cake order dr kwn2..sebiji dr Ja, ni 2nd time Ja order & sebiji lg dr Kak Saleha..alhamdulillah, dpt jgk disiapkan wpun dlm keadaan mcm ni..hehe..tgk gmbr je yelah ye..


2 biji kek

kek utk Kak Saleha

kek utk Ja

Moist Choc Cupcakes with Strawberry..

Zam order moist choc cupcakes dgn strawberry..last minute order ni, alhamdulillah, mudah je nak dptkan strawberry ni..kebetulan mmg ptg tu aku ade program kat bandar, jd bole la singgah beli strawberry..area aku ni mmg x jumpe la strawberry..Cucpcakes utk birthday dirinya..Happy Birthday Zam..hrp2 zam puas hati ye..tq sudi order..


Strawberry dgn salutan coklat

ade jgk yg comot tu

Rupa cupcakes dgn strawberry

Brownies order from Shikin

Brownies utk shikin..shikin mntk supaya dibahagikan kpd 2, utk diberikan kpd penjaga babynya, dan juga utknya..tgk gmbr jelah, x de idea nk tulis byk2..tq shikin..


Siap masuk dlm 2 kotak

Rupa brownies dr dekat

Gmbr sblm dipotong

Brownies dgn taburan coklat warna warni

Cupcakes 4 Beri & Wife

Cupcakes utk perkahwinan Beri @ kwn baik hasbenku..lame jgk dah projek ni, br hr ni berkesempatan utk berkongsi gmbr dgn sume..Cupcakes perisa oren..kite tgk gmbr jelah ye..


Siap masuk kotak dah

Rupa cupcakes oren

 

AMRIMA CAKES & CUPCAKES Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Sponsored by Blogger Template Gallery