Saturday, December 19, 2009

Moist Choc Cupcakes with Strawberry..

Posted by irma at 5:42 PM
Zam order moist choc cupcakes dgn strawberry..last minute order ni, alhamdulillah, mudah je nak dptkan strawberry ni..kebetulan mmg ptg tu aku ade program kat bandar, jd bole la singgah beli strawberry..area aku ni mmg x jumpe la strawberry..Cucpcakes utk birthday dirinya..Happy Birthday Zam..hrp2 zam puas hati ye..tq sudi order..


Strawberry dgn salutan coklat

ade jgk yg comot tu

Rupa cupcakes dgn strawberry

0 comments on "Moist Choc Cupcakes with Strawberry.."

Post a Comment

Saturday, December 19, 2009

Moist Choc Cupcakes with Strawberry..

Zam order moist choc cupcakes dgn strawberry..last minute order ni, alhamdulillah, mudah je nak dptkan strawberry ni..kebetulan mmg ptg tu aku ade program kat bandar, jd bole la singgah beli strawberry..area aku ni mmg x jumpe la strawberry..Cucpcakes utk birthday dirinya..Happy Birthday Zam..hrp2 zam puas hati ye..tq sudi order..


Strawberry dgn salutan coklat

ade jgk yg comot tu

Rupa cupcakes dgn strawberry

0 comments:

 

AMRIMA CAKES & CUPCAKES Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Sponsored by Blogger Template Gallery