Wednesday, March 17, 2010

Kek utk Anakanda

Posted by irma at 11:41 PM
Kesiannya birthday anakku kali ni..mule2 mmg rancang nk tmph edibile image, siap edit dh gmbr..tp aku terlalu sibuk ms tu, kebetulan ms birthday die family ade buat kenduri, jd terpaksalah lewatkkan buat kek..ni wat makan2, aku dh x larat rsnye..last2 aku buat sebiji kek, aku hntr je kat taska die...soh cikgu taska bahagikan utk kwn2...taska die x rmi pun, 10 org je, lgpun anak aku plg besar kat sane..hehe..
Ape2 pun syg, semoga terus membesar dgn sihatnye ye...


asik2 kek coklat, kali ni aku buat kek butter

simple je kek ni, smpi ngantuk2 aku dok hias

frust aku, tulisan x jd

0 comments on "Kek utk Anakanda"

Post a Comment

Wednesday, March 17, 2010

Kek utk Anakanda

Kesiannya birthday anakku kali ni..mule2 mmg rancang nk tmph edibile image, siap edit dh gmbr..tp aku terlalu sibuk ms tu, kebetulan ms birthday die family ade buat kenduri, jd terpaksalah lewatkkan buat kek..ni wat makan2, aku dh x larat rsnye..last2 aku buat sebiji kek, aku hntr je kat taska die...soh cikgu taska bahagikan utk kwn2...taska die x rmi pun, 10 org je, lgpun anak aku plg besar kat sane..hehe..
Ape2 pun syg, semoga terus membesar dgn sihatnye ye...


asik2 kek coklat, kali ni aku buat kek butter

simple je kek ni, smpi ngantuk2 aku dok hias

frust aku, tulisan x jd

0 comments:

 

AMRIMA CAKES & CUPCAKES Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Sponsored by Blogger Template Gallery