Tuesday, February 22, 2011

Order dr Kak Liza

Posted by irma at 11:14 PM
Keje aku mlm td..cream puff & bahulu kukus yg Kak Liza order utk makan2 kat office pg ni..ntah napelah bahulu kukus @ apam aku tu kurang menjadi sbnrnye, smpi kul 1 pg br aku dpt lelap utk siapkan...si kecik tu pulak kul 4 pg buat peel ajak main..huhu, akibatnya pg ni mcm ade batu berat je atas mata..hehe..apepun, enjoy buat semua ni sbb dh mmg minat aku..byk pulak aku tulis entry ni..:)


cream puff

ade filiing strawberi kat atas, org patut letak dlm, aku g letak luar..hehe





0 comments on "Order dr Kak Liza"

Post a Comment

Tuesday, February 22, 2011

Order dr Kak Liza

Keje aku mlm td..cream puff & bahulu kukus yg Kak Liza order utk makan2 kat office pg ni..ntah napelah bahulu kukus @ apam aku tu kurang menjadi sbnrnye, smpi kul 1 pg br aku dpt lelap utk siapkan...si kecik tu pulak kul 4 pg buat peel ajak main..huhu, akibatnya pg ni mcm ade batu berat je atas mata..hehe..apepun, enjoy buat semua ni sbb dh mmg minat aku..byk pulak aku tulis entry ni..:)


cream puff

ade filiing strawberi kat atas, org patut letak dlm, aku g letak luar..hehe





0 comments:

 

AMRIMA CAKES & CUPCAKES Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Sponsored by Blogger Template Gallery