Monday, May 2, 2011

Maaf

Posted by irma at 7:32 PM
Peristiwa hujung minggu yg lalu..alkisahnya tuan punya blog, Fariha minta sy siapkan 1000pcs apam mini dot2 utk customernya nak tema hitam putih..1st time sy terima order sebigini byk, dlm hati kate mmg x bole tido la mlm tu..sy pun mulakan la operasi seawal jam 0900 malam..
Tp yelah, ntah di mana silapnya, apam sy x menjadi!! rupanya mmg buruk sesangat wpun rsnye sama dan seperti biase. dot2 x menjadi, warna hitam jd coklat..huhu, sedihnya..ms tu dah 300pcs sy siapkan, dan 100pcs sy tolak tepi sbb teramat2 buruk..kul 0200pg sy sms Fariha bgtau give-up dah, x mmpu dah nak buat..time tu Fariha br siap bakar kek customernya..
Tp mujurlah Fariha x mrh, dlm hati mmg sy rasa amat2 bersalah..keesokan harinya mujurlah Fariha berjaya siapkan tempahan tersebut..dan yg membuatkan sy rs terharu, Fariha yg YM sy bgtau die berjaya siapkan tempahan tu. Sy mmg berniat nak sms die, tp disebabkan malu dan rs bersalah, sy batalkan niat nak sms die..apepun, semua ni menjadi pengajaran utk sy..kalau nk terima tempahan byk2, mmg sy kene apply cuti, x boleh buat time ada anak2, kesian anak2 sy kene mrh sbb mengacau..huhu..terima kasih byk2 utk Fariha sbb phm mslh yg berlaku..sy promote kan blog Fariha ni, wpun sbnrnya blog die mmg dah glamer sgt dah kat Kuala Terengganu ni..:D

http://farin-mecupcakes.blogspot.com

0 comments on "Maaf"

Post a Comment

Monday, May 2, 2011

Maaf

Peristiwa hujung minggu yg lalu..alkisahnya tuan punya blog, Fariha minta sy siapkan 1000pcs apam mini dot2 utk customernya nak tema hitam putih..1st time sy terima order sebigini byk, dlm hati kate mmg x bole tido la mlm tu..sy pun mulakan la operasi seawal jam 0900 malam..

Tp yelah, ntah di mana silapnya, apam sy x menjadi!! rupanya mmg buruk sesangat wpun rsnye sama dan seperti biase. dot2 x menjadi, warna hitam jd coklat..huhu, sedihnya..ms tu dah 300pcs sy siapkan, dan 100pcs sy tolak tepi sbb teramat2 buruk..kul 0200pg sy sms Fariha bgtau give-up dah, x mmpu dah nak buat..time tu Fariha br siap bakar kek customernya..
Tp mujurlah Fariha x mrh, dlm hati mmg sy rasa amat2 bersalah..keesokan harinya mujurlah Fariha berjaya siapkan tempahan tersebut..dan yg membuatkan sy rs terharu, Fariha yg YM sy bgtau die berjaya siapkan tempahan tu. Sy mmg berniat nak sms die, tp disebabkan malu dan rs bersalah, sy batalkan niat nak sms die..apepun, semua ni menjadi pengajaran utk sy..kalau nk terima tempahan byk2, mmg sy kene apply cuti, x boleh buat time ada anak2, kesian anak2 sy kene mrh sbb mengacau..huhu..terima kasih byk2 utk Fariha sbb phm mslh yg berlaku..sy promote kan blog Fariha ni, wpun sbnrnya blog die mmg dah glamer sgt dah kat Kuala Terengganu ni..:D

http://farin-mecupcakes.blogspot.com

0 comments:

 

AMRIMA CAKES & CUPCAKES Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Sponsored by Blogger Template Gallery